Grb_na_List.jpg (32587 bytes)

mpc%20vo%20poz.jpg (12847 bytes)

Grb_na_List.jpg (32587 bytes)
Jа споделуваме со вас Витлеемката радост!
Помјанете  и простете!
Со неискажлива радост:
ХРИСТОС СЕ РОДИ!


Браќата и сестрите од храмот на Светиот кратовскиот маченик-Георгиј.

 

 

 

 


Подготви: Марјан Радевски

back.gif (1338 bytes)

Vesti